Μπισκότα για τους αθλούμενους με περισσότερη πρωτεΐνη!!
Υλικά:
120γρ φυστικοβούτυρο
80γρ μέλι
60γρ σκόνη πρωτεΐνης
1αβγο
1πρεζα αλάτι
1/3κ.γ. κανέλα
80γρ βρώμη
20γρ σταγόνες σοκολάτας
Εκτέλεση: 📍 Αναμειγνύουμε σε ένα μπολ το φυστικοβούτυρο, μέλι, πρωτεΐνη, αβγό, αλάτι και κανέλα. Μόλις ομογενοποιηθεί, προσθέτουμε τη βρώμη και τα κομμάτια κουβερτούρας και ανακατεύουμε καλά.
Τέλος σχηματίζουμε τα μπισκότα ανάλογα με το μέγεθος που θέλουμε και τα ψήνουμε στους 180°C για 8-10 λεπτά!
Στοιχεία Επικοινωνίας:
Κατερίνα Σπαγή: Διαιτολόγος, Διατροφολόγος, Πτυχιούχος Χαροκοπείου Πανεπιστημίου
Email: katerinaspagi@gmail.com
Instagram: https://www.instagram.com/katerina_spagi_nutritionist/
💪 SPEAK FREELY ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ💪
Μπορείτε να εκφράζεστε καθημερινά μαζί μας & μέσα από τα Social Media Speak Freely:
👍Στο Facebook:
https://www.facebook.com/speakfreely2019
👍 Στο instagram:
https://www.instagram.com/speakfreelygr/
👍 Στο email: